نخستین تماشاگران دنیای مادری | مشکلات و کمبودها، خاطرات شیرین کاری را برای ماما‌ها کم‌رنگ نمی‌کند تاثیر آلودگی هوا بر افزایش ابتلا به آسم | بروز بیش‌تر این بیماری در کلانشهر‌ها ربایندگان «یسنا» به جرم خود اقرار کردند کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری جاساز ۲۰۹ بسته هروئین از معده ۳ تبعه افغانستانی در هنگ مرزی تایباد نجات کوهنوردان گمشده در ارتفاعات داورزن خراسان رضوی (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) مالیات؛ مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است آخرین اخبار از دستگیری عوامل اصلی ربودن «یسنا» (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار پلیس راه نسبت به احتمال ریزش سنگ در جاده کرج - چالوس (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) اقدام عجیب طالبان: انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان! بند قانون جوانی جمعیت به‌دلیل کمبود ماما اجرا نمی‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در خیابان صیاد شیرازی+تصویر (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) محور هراز یکطرفه شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای اعضای بدن جوان مرگ مغزی، نجات‌بخش جان پنج بیمار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) واژگونی خودرو در محور نیشابور- کاشمر هفت مصدوم بر جای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله با سلاح سرد به مامور نیروی انتظامی در ملارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) همه چیز درباره تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۳ + راهنما آخرین خبرها از پرونده ربایش «یسنا»، دختر کلاله‌ای | ۴ متهم دستگیر شده‌اند
سرخط خبرها

نوشیدن مایعات داغ در لیوان کاغذی چه عوارضی دارد؟

  • کد خبر: ۸۲۴۷۶
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۴
نوشیدن مایعات داغ در لیوان کاغذی چه عوارضی دارد؟
بر اساس مطالعه‌ای که اخیراً توسط دیلی میل منتشر شده است، یک نوشیدنی داغ در لیوان‌های کاغذی ممکن است فقط در عرض چند دقیقه با مقداری ذرات پلاستیکی آلوده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، این ذرات از پوشش داخلی لیوان که برای حفاظت آن در برابر قرار داده شده، گرفته می‌شود و همچنین بازیافت این لیوان‌ها را دشوار می‌کند.

محققان موسسه فناوری هند آزمایشاتی را با قرار دادن آب داغ در لیوان‌های کاغذی انجام دادند تا ببینند چه مقدار میکروپلاستیک آزاد شده است.

محققان آب داغ را در لیوان‌های کاغذی ۱۰۰ میلی لیتری ریختند و آن‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه رها کردند. بر اساس نظرسنجی‌ها، این زمانی است که اکثر مردم ترجیح می‌دهند نوشیدنی خود را میل کنند. هنگامی که محققان آب گرم را زیر یک میکروسکوپ قوی مورد بررسی قرار دادند، به طور متوسط ​​۲۵۰۰۰ مورد ذره پلاستیکی پیدا کردند.

دکتر سودا گوئل نویسنده اصلی این مطالعه از موسسه فناوری هند می‌گوید: به طور متوسط ​​فردی که روزانه سه لیوان چای یا قهوه را در یک لیوان کاغذی بنوشد، ۷۵۰۰۰ ذره پلاستیک کوچک را که نامرئی هستند، مصرف می‌کند. ذرات پلاستیکی به اندازه میکرون شناسایی شده اند که عرض موی انسان ۲۵ برابر این اندازه است.

دکتر گوئل ادامه داد: میکروپلاستیک‌ها به عنوان حامل آلاینده‌هایی مانند یون‌ها و فلزات سنگین سمی مانند پالادیوم، کروم و کادمیوم عمل می‌کنند. هنگامی که به طور منظم در طول زمان مصرف شود، اثرات سوء آن‌ها برسلامتی می‌تواند جدی باشد. 

نگرانی فزآینده‌ای در مورد پلاستیک در بسته بندی مواد غذایی وجود دارد، اما شواهد کمی در مورد تأثیر آن بر سلامت انسان وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->